Tam Kapanmada Anneler Günü Fikirleri

Eskiden anneler günü kutlamak ne kadar kolaymış, herkes annesini anneanne ve babaannesini görmeye gidebiliyordu. Ancak 2 yıl önce hayal bile edemeyeceğimiz bir durum ile baş etmeye çalışıyoruz şu anda. Peki kapanmada anneler günü için neler yapabiliriz, sizin için yaratıcı fikirleri araştırıp bir araya getirdik. Gelin şimdi onlara bir göz atalım.

Tam Kapanmada Anneler Günü Fikirleri

Bu ürünler ilginizi çekebilir

1) Tabii ki ilk akla gelen anneye yatakta bir kahvaltı hazırlamak 🍳

Annenizin en sevdiği kahvaltıyı ya da vakti olmadığı için kendine hazırlayamadığı bir yiyeceği onun için sevgi ile hazırlayıp, güzel bir sunumla yatağına götürebilirsiniz. Farklı evlerde olan anneanne ve babaannelere de aynı şekilde kahvaltı siparişi götüren lokantalardan destek alınabilir. (Hem işletmelerimize de bu dönemde katkıda bulunmuş oluruz)

2) Çiçekler! 🌼

Biliyorum pek yaratıcı değil ancak birçok insan çiçek almaktan mutluluk duyar, anneler de istisna değil. Bu yıl belki çiçek tercih ederken saksı çiçekleri tercih edilebilir. Bu şekilde evde daha uzun süre bizimle kalabilirler, bize sevildiğimizi hatırlatırlar ve bu dönemde bize pozitif enerji verirler.

3) Not kağıtları 🗒

Annenizin evde göreceği farklı noktalara anneniz hakkında sevdiğiniz tüm özellikleri yazarak yapıştırabilirsiniz. Yine aynı evde olmayanlara da beklemediği zamanlarda böyle mesajlar atabilirsiniz.

4) Sevgi kavanozu 🏺

Yine 30 ve üzeri bir sürü kart alıp her birine annenizi neden sevdiğinizi anlatan farklı cümleler yazıp bunları bir kavanoza koyabilirsiniz. Zor günlerde içinden birini çekip okumak annenize moral verecektir.

5) Fotoğraflardan Kolaj 🎞

Evde eski fotoğraflarınızı toparlayıp her birinin arkasına o günle ilgili birer cümle yazabilir, bunlarla telefonunuzda videolar oluşturabilir ya da dijital ortamdaki fotoğraflarınızla kolajlar hazırlayabilirsiniz.

6) Ev yapımı hediye çeki 💝

Anneniz ile yapabileceğiniz annenizin sevdiği aktiviteler için hediye çekleri hazırlayabilirsiniz. Anneniz de bunları kapanmadan sonra istediği zaman kullanabilir. Sizinle yürüyüşe gitmek olabilir, piknik yapmak olabilir, annenizin hobisini beraber yapmak olabilir vb.

7) Ev işleri 🧹

Annenize bir boş gün sağlayın, onun her gün sizin için yaptıklarını bir günlüğüne de olsa siz onun için yapın.

8) Evde Bakım 🛀

Evde anneniz ve kendiniz için bakım saati ayarlayabilirsiniz. İnternetten alacağınız veya evde kendiniz yapacağınız yüz maskeleri, evdeki bakım kremleriniz, rahatlatıcı müzik ve beraber yapacağınız oje sürme seansları da annenizin hoşuna gidecektir.

9) Sinema gecesi 🍿

Güzel pijamalarınızı giyinip, sevdiğiniz bir filmi patlamış mısır eşliğinde ailecek izlemek de annenizin çok hoşuna gidebilir. Hatta kapanmadan dolayı internet üzerinden canlı olarak izleyebileceğiniz tiyatrolar, müzikal gösterileri de bulmanız mümkün.

En önemlisi annenizi sevdiğinizi ona göstermeniz, yoksa sizden pahalı hediyeler beklemiyor. Ancak sadece anneler gününde değil; her zaman annelerimizin değerini bilmeliyiz. 💕

Bu yazıda İngiliz Mollie’nin blog yazısından yararlanılmıştır. Yazının orjinali için tıklayın https://wheresmollie.com/2021/02/mothers-day-ideas/