Doğru hediyeyi bulmak için

Doğum günü, anlamlı tarihler veya mutlu etmek için seçilen hediyeler... Hediye almanın da vermenin de tadı bir başkadır. Özellikle sevdiklerinize hediye verdiğinizde onların mutlu olduğunu ve en doğru hediyeyi verdiğinizi hissetmek pahabiçilemez bir duygudur.

Doğru hediyeyi bulmak için

Bu ürünler ilginizi çekebilir

Doğum günü, anlamlı tarihler veya mutlu etmek için seçilen hediyeler... Hediye almanın da vermenin de tadı bir başkadır. Özellikle sevdiklerinize hediye verdiğinizde onların mutlu olduğunu ve en doğru hediyeyi verdiğinizi hissetmek pahabiçilemez bir duygudur. Konu çocuklara gelince ise zor zamanlar yaşayabiliyoruz. Oyuncak, giysi gibi seçeneklerde çocuğunuzun hoşuna gidebileceklerini bulmak kolay olmuyor, en kötüsü de kalıcı bir hediye olmuyor. Peki çocuğunuza doğru hediyeyi bulmak için neler yapabilirsiniz? Aşağıda sizin için sıraladık:

1. İlgi alanlarının farkında olun

Çocuğunuz bilgisayar sevdalısı mı yoksa sırtından formasını çıkarmayan bir minik mi? Onun zamanını en çok nasıl değerlendirdiğini gözlemlemek önemli.

2.Yaratıcılığına katkıda bulunsun

Teknoloji artık her yerde. Çocuğunuza, kafasını bütün gün kaldırmamasına neden olacak şekilde tablet almak yerine el ve zihin becerilerini geliştirecek araçlara yönelebilirsiniz. Puzzle veya gözlerini üzerinden alamayacak boyalar onu teşvik edebilir.

3. Kalıcı ve unutulmaz olsun

Küçük yaşta ve ilerleyen yaşlarda da dönüp anlamlı bulabileceği bir hediye bulun. El emeği yaptığınuz bir hatıra kutusu veya ismine yönelik bir kitap. ☺ Sihirli Yolculuk isme özel kitaplarımız, ismini kaybeden çocuğunun onu bulma serüveninde hem çocuğunuza özel olarak yapılmakta hem de çocuğunuzun kendi serüvenini okumasına imkan tanımaktadır. Eşsiz kitap hediyemize çocuğunuz bayılacak!

             Mutluluk verdiğiniz hediyelerde ve sizinle olsun!