Tuvalet rulolarını çocuğunuzla eğlenceli bir şekilde yeniden kullanın

Çocuklarınızın boş tuvalet rulolarıyla neler yapabileceğini hiç düşünmüş müydünüz? Tuvalet rulolarını atmak yerine çocuklarınız için eğlenceli ve yaratıcı oyun araçlarına dönüştürün!

Tuvalet rulolarını çocuğunuzla eğlenceli bir şekilde yeniden kullanın

Bu ürünler ilginizi çekebilir

Çocuklarınızın boş tuvalet rulolarıyla neler yapabileceğini hiç düşünmüş müydünüz? Tuvalet rulolarını atmak yerine çocuklarınız için eğlenceli ve yaratıcı oyun araçlarına dönüştürün! Seçenekleri gördükten sonra atmadan önce iki kere düşüneceksiniz. ☺ İşte 5 farklı yaratıcı fikri sizlere sunuyoruz.

1. Tuvalet rulolarından bilezik yapmak.

Evet yanlış duymadınız. Tek yapmanız gereken ruloyu kalemlerle boyayıp,süsleyip makasla ruloyu ikiye ayırmak. Doğum günleri ve diğer özel günlerde bu çılgın bilezikler çocuğunuzun çok hoşuna gidecek☺

2. Kuş Yemliği

Peki bu nasıl oluyor? Tuvalet rulosuna fıstık ezmesi sürüp üzerini kuş yemi ile sarın. Sonra onları bir ağaç dalına veya balkon penceresine asın. Bu küçük icat çocuklarınızın çok hoşuna gidecek!

3. Oyuncak Araba

Kızınız veya oğlunuz oyuncak arabaları mı seviyor? Hadi öyleyse bunu tuvalet rulolarından yapalım. Belki renkli kağıtlar ve boyama kalemleriyle tekerleklerini yaratıp, arabanın rengine karar verebilirsiniz.

4. Bardak veya Bardak Altlığı

Ne kadar özgün bir fikir! Çocuğunuz oyun oynarken bunları kullanmayı çok isteyebilir. Makas, yapıştırıcı vee biraz renkli kalem iş görür.

5. Tuvalet rulosundan oyuncak aksesuar yılanlar

Renkli kağıtlara biraz şekil vererek yılan şeklinde kıvrılmalarını sağlayın. Sonra ise onları tuvalet rulosuna sarın. İşte yeni bir oyuncak. Çocuklarınız eğlenceli bulacak!

Görsellere göz atıp sizin yaptıklarınızı bize de göndermeyi unutmayın! Keyifli günler. ☺