Sonbahar yapraklarından yaratıcı saç stilleri

Sonbaharı en özel yapan şey, rengarenk yapraklar ve sarıyla turuncunun her tonunu görebilmemiz! Peki bu yapraklarla çocuğunuzla beraber unutulmaz bir yaratıcılık sunmaz ister miydiniz?

Sonbahar yapraklarından yaratıcı saç stilleri

Bu ürünler ilginizi çekebilir

Sonbahar en güzel mevsimlerden biri değil mi sizce de? Havalar güzel ceketler giymenin, hala dondurma yiyebilmenin ve güneşin tadını çıkarabilmenin imkanını tanıyor. Sonbaharı en özel yapan şey, rengarenk yapraklar ve sarıyla turuncunun her tonunu görebilmemiz! Peki bu yapraklarla çocuğunuzla beraber unutulmaz bir yaratıcılık sunmaz ister miydiniz? Yapraklardan oluşturulmuş saçlar, çizdiğiniz resme çarpıcı bir görüntü katacak! Çocuğunuzla birlikte bu eğlenceli görselleri hazırlamanız için işte gereken malzemeler:

  1. Karakalem veya ispirtolu kalem
  2. Sonbaharda dışarıdan topladığınız yapraklar
  3. Renkli boyama kalemleri
  4. Yapıştırıcı
  5. Süslemek için ekstralar (sim, toka vs. olabilir)

İşte hazırlanışı: Önce bir insan çizimiyle başlayalım. Özellikle çocuğunuz, hayal ettiği şekilde çizebilir. Yüzü ve bedeni tamamlandıktan sonra yaprakların arkasına yapıştırıcı sürüp kafaya yapıştırmaya başlayın. Yüze gülen surat ve gözler çizmeyi ihmal etmeyin tabi:) İşte sıra renklendirmede! Ayrıca bedeni ve kıyafetleri çocuğunuz istediği şekilde boyasın. Burun için ekstra bir kağıdı dikdörtgen şeklinde kesip yapıştırabilirsiniz. İşte unutulmaz bir eser yarattınız! Fotoğraflarınızı bekliyoruz. :)