Çocuklu tatil için Türkiye’nin en güzel yerleri

Bu yaz tatilinde çocuğumuzu ve bizi mutlu edebilecek nereye gidebiliriz?

Çocuklu tatil için Türkiye’nin en güzel yerleri

Bu ürünler ilginizi çekebilir

Her yıl bir yaz tatili planlarken o malum soru karşımıza çıkar:

Bu yaz tatilinde çocuğumuzu ve bizi mutlu edebilecek nereye gidebiliriz?

Oysa ki, tüm aile fertlerini mutlu edebilecek bir yaz tatili mümkün!

Sizin için Türkiye’nin 5 cennet köşesinden çocuklarınızla birlikte tatilin tadını doya doya çıkarabileceğiniz 5 tatil yeri seçtik. Ayrıca belki hiç duymadığınız, ucuz ve göz alıcı yerleri de aşağıda keşfetmek mümkün.

Lara

Türkiye’nin en uzun kumsalına sahip olan Lara, Antalya’nın en gözde turizm bölgesidir. Doğayla iç içe bir tatil beldesi olan Lara’da çok sayıda çocuk dostu otel hizmet vermekte. Çocuk havuzları, dalga havuzları ve aquaparklar ile suda eğlencenin tadını çıkarın.

Bozcaada

Şehir hayatından uzakta bir tatil yapıp, çocukları bilgisayarlardan, konsol oyunlardan uzakta tutmak ve gerçek doğayla tanıştırmak istiyorsanız; Bozcaada güzel bir seçim. Temiz hava onlara da iyi gelecektir. Ayrıca bölgedeki meyve bahçelerinde bulunan ağaçlardan taze meyveler toplayıp yedirebilirsiniz.

Saros Körfezi

Edirne iline bağlı ama Ege Denizi'nde yer alan büyüleyici Saros Körfezi içerisinde bir çok tatil yeri barındırıyor. Saros Körfezi Trakya'nın güneyini belirleyip, Gelibolu Yarımadası'nın Yunanistan sınırına kadar uzanır. Temiz denizi, geniş ve ince kumlu sahili ve nispeten serin deniz suyu ile bilinir. Ege ve Akdeniz bölgelerine göre oldukça uygun fiyatlıdır.

Datça

Türkiye'nin en güzel koyları burada! İstenildiği zaman dalgasız koy bulunabilir. Çocuğunuzla manzaranın tadını çıkarın.

Assos

Hem güzel bir deniz hem de sakinlik isteyenler için Assos saklı bir cennettir. Denize Antik Liman plajından, Kadırga Koyundan girilebileceği gibi civardaki Yeşil Liman, Koruoba, Sivrice, Sokakağzı ve Babakale Akliman koylarından da girmeniz mümkündür. Çocuğunuz buraya bayılacak!

İyi tatiller dileriz! :)

Hikaye Kitabı Hazırla