2017 yılının ödül kazanmış oyuncakları

Çocuklara hediye alırken aileleri kadar çocuklarının da sevinmesi için uygun oyuncağı almak çok önemlidir.

2017 yılının ödül kazanmış oyuncakları

Bu ürünler ilginizi çekebilir

Çocuklara hediye alırken aileleri kadar çocuklarının da sevinmesi için uygun oyuncağı almak çok önemlidir. Biz de geçtiğimiz yılın ödül kazanmış oyuncaklarına bir bakalım istedik.

Amerika’daki Toy Industry Association’ın düzenlediği TOTY (Toy of the year - yılın oyuncağı) ödül töreninde ödüle layık görülen oyuncaklardan seçtikleimiz ve Türkiye’de bu oyuncakları nereden alabileceğinizi araştırdık.

Yılın oyuncağı: LEGO Friends Amusement Park Roller Coaster (Lunapark Treni)

Nezih’te bulabileceğiniz bu oyuncak ile tüm çocukların odasında bir Lunapark olacak. Lunaparkta ışıklı tren, dönmedolap ve düşüş kulesi… Hangisine binmek isterse, seçim çocuğunuzun...

Yılın Bebek ve okul Öncesi Oyuncağı: Doc Mcstuffins Toy Hospital Care Cart

Bu hastane seti ne yazık ki ülkemizde heenüz satışa çıkmadı; ancak geldiği zaman çok tutulacağından eminim. Sevimlii doktorlar ufak hastalarının röntgenini çekebilir, EKG’lerine bakabilecekler. Her devirde çocuklar doktor olmak ister, ama artık ellerndeki oyuncak alternatifleri ile bizden şanslılar.

Yılın Koleksiyon Oyuncağı: Funko POP Figürler

Hem çocukların hem kendini çocuk hisseden yetişkinlerin biriktirmek isteyecekleri figürleri D&R‘da bulabilirsiniz. Çocuklara biriktirme alışkanlığını bu sevimli figür koleksiyonu ile kazandırmak daha kolay olacak.)

Yılın Dış Mekan Oyuncağı: Bunch O Balloons

Havalar ısınınca ve dış mekan denilince çocukların aklına ik su savaşı geliyor. Son 2 yıldır da su savaşında oynanabileccek oyuncaklar bu kategoride 1. seçiliyor. Bunch O Balloons su balonu doldurma sistemi ile 1 dakikadan kısa sürede 100 adet su balonu şişirebiliyorsunuz. Islanmaya hazır mısınız?

Oyuncaklar güzel ve eğlenceli; ancak sadece onları almamız çocuklarımız için yeterli değildir. Beraber oynamak için de zaman ayırmayı unutmamak gerekiyor.